February 25, 2016

Order - Chocolate Moist Coated with Pink n Blue Buttercream

Tak cukup creative akak nih sayang oii!! Tapi boleh la kalau dah takda pilihan kan.. hehe.

Ini kisah beberapa hari lepas.. Tengah duduk2 masuk message untuk order kek. Tapi sayangnya dengan masa yang suntuk akak tak dapat nak fikirkan apa yang diharapkan. Mujur adik customer ni tak banyak kerenah.. Terima je apa yang akak sanggup buat. Maka jadilah kek coklat bersalut buttercream color biru dan pink untuk hari ini. Hat deko dia nak buat sendiri katanya.. Banyak juga insiden nak siapkan kek ni tau.. hehehe. Tak cukup doa kot akak nih.. ;)

Selamat diambil pada hari Selasa 23/2 lepas. Dah dah hantar laporan jugak. Bagus sungguhlah birthday babies ni.. depa deco sendiri katanya. Bila tengok tu alahaii.. rasa mokcik ni malu sangat sebab tak boleh buatkan yang macam tu.. Ingatkan hari tu nak spiderman, frozen laa.. tu yang makcik laju jer cakap takleh buatkan. Hari2 semalam banyak event lain kununnya.. hehe.

Apa2 pun TQVM buat Shakira sebab sudi order kat akak... Semoga anak2 menjadi anak2 yang soleh penyejuk mata ayah ibu..

Susah nak eja nama nihhh... Asalnya akak salah eja dah. Maklum dah menjelang tengah malam.. Mujo ada member FB duk komen suruh check balik di kala akak dah diulit mimpi.. TQ Mimi!!


Reported by Shakira.. :D

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...