Pages

August 10, 2014

Carrot Walnut Cake - Orders

Kejap tadi Kak Lena, kakak sepupuku datang pick up kek carrot yg ditempat.. 2 biji kesemuanya termasuk kawan dia punya... Alhamdulillah & terima kasih kakak ku.. hihihi!

Walau semalam akak tahap gaban penatnye mencuci perkakasan selepas mini open house kelmarin, kemudian baru nak keluar cari barang dan lain2 lagi perkara rumahtangga, segalanya selesai dengan excellent sekali. Langsung takde keluhan.. smooth. Sempat masak tengahari, cuci & sidai kain (lipat tak sempat..), baking & deco, iron baju... lassst sekali fengsan!!  Next open house will be in 5 years time.. kata suamiku  :D

Dan inilah hasil baking & deco tu... cantek tak kak ton??  Hantam sajalah.. lalala.  La ni kepala tengah toink toink! sebab ngantuk sokmo... Tadi lepas k.lena balik ingat dapatlah 15 minit nap, tetapi baru je melayang2, ada suara halus memanggilku dari toilet... nasib laaa... dah lepas asar pun, x elok tidoq.



Bawah ni pulak kisah hari Jumaat lepas. Sempat baking Pandan Layer dengan RV kukus saja untuk mini open house kami..
2nd time buat pandan layer.. kali ni lebih huduh dari yg 1st time tuu... tak cukup practice :(


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...