August 11, 2014

Cerita Raya 1 @ Jitra

Majlis mini open house untuk adik beradik, jiran terdekat dan kenalan... Alhamdulillah, berjaya dilaksanakan walau tak ramai yang turned up. Fahamla... masing2 ada aktiviti sendiri.. Pertama kali kami buat sebab baru je pun duduk di sini... Rumah pun sedikit isolated dari yang lain2 di taman ni.. huhuhu.

Antara main juadah yang dihidangkan hari tu...

Outsourced SOTO MAK TEH... :)
Ketupat palas air tangan Kak Peah (biras) & Bayah (adik ipaq) yang sgt lemak dan lembut.. cheq xda lesen nak buat lagi, esp part bungkus rupa tanduk tu.. nak kena kursus ngan depa nanti... hihihi
Yang ni baru airtangan ahkak... ayam masak rendang hitam kak yah namanya

Ketupat yang telah dipotong
Tetamu VIP hehehe... Abang sulong somiku (Long Din), isteri Kak Ja' dan adik ipar Bayah yg sentiasa menolong tiap kali kami buat event.. :D

Antara tetamu yang hadir di petang hari... Sempoi je majlis kami, tapi nak jugak berkhemah bagai.. :P



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...