April 28, 2011

Naan Lagi...




Takde idea nak breakfast apa pagi ni.  Memandangkan yogurt ada kat fridge tu, maka buat naan la kita.  Lagipun Fawwaz memang suka naan yg lembut ni.. cuma haritu masa beli kat mamak, rangup sedikit dan dia tak suka.  Resipi naan ada kat SINI.. Saya buat separuh adunan je tiap kali buat.. Eh! Macam selalu la pulak.. padahal baru 2 kali ngeeee....

Yang gambar atas tu versi bakar kat oven... dgn suhu 180C selama 10 min. Menggelembung gitu!  Hat bawah ni guna non-stick je... Nampak klasik sket...hehe!


Macam biasa, cicah paling senang nak buat ialah sambal sardin... :DD

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...