Pages

May 7, 2016

Tempahan - Kek Rainbow w Cream Cheese dan Cekedut Brownies

Hari2 malasku dapat diisi dengan aktiviti2 yang mendatangkan hasil.. Alhamdulillah. Terima kasih kepada yang masih mencari akak nih.. Rasa dan penampilan masih sama.. kira2 evergreen.. Mcm tudung.. Orang la ni duk pakai macam2 pesen dan gaya, kita pakai bawal lagi atau tudung turki.. lilit2 ala wardina.. hehe ni kira perumpamaan je lah..

Terima kasih kepada Ustazah Umi kerana sudi order kek rainbow back to action akak.. First order untuk rainbow yang akak ambil selepas cuti panjang yg lepas.. Yang buat hari tu bukan order version ye.. tu warming up :D  Alhamdulillah dah dapat balik skill nya.. Yang hari tu lapisan tak berapa meninggi..



Brownies pula baru saja diambil oleh Shima regular customer akak.. TQVM ye.. Selalu order melalui kawan, ni dia mai sendiri.. Alhamdulillah sempat buat walau semalam baru balik dari KL yang amat memenatkan.. Tapi dah nak jadi rezeki kan.. :)

Isnin ni kena buat delivery 3 biji ke Alor Janggus pula.. Order dari jauh, Kak Saei di Bandar Kinrara untuk besan di situ. Akak tak pernah sampai lagi ke Alor Janggus tu.. tapi takpalah noh.. boleh upgrade sikit GPS kat kepala nih.. Lagi pun tgh free sikit kot. Biasanya kalau jauh akak tak buat penghantaran..


Itulah kisahnya.... belanja gambar menu kapal terbang dari KL ke A/Setar semalam.. untungla noh kali ni dapat makan sate.. biasa mak makan kacang je ngan jus.. Ada birthday boy belanja mak terbang business class kihkih!!



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...