February 27, 2016

Tempahan Kek Opera

Alhamdulillah.... kembali kita bersiaran tanpa jemu :D

Hari ni pagi2 akak dah mengantar kek kejutan untuk birthday girl dari seseorang yang akak pun tak pasti nama sebenarnya.. Communicate thru' FB je.  Memang susah nak surprise kan orang.. banyak soalnya kan. Ye lah.. dah tetiba ada orang tanya ada kat rumah tak, nak hantar barang laa.. tanya rumah belah mana laa... tak pasal2 kan. Dahlah tak kenal. Mesti cuak jer...

Dan ini bukan kali pertama akak nak hantar surprise gift yang penuh persoalan.. adohhh malas betul tauuu.. hihihi! Alhamdulillah dapat jugak sampaikan hajat customer tu kan.. :D


Apa2 pun terima kasih En Pokcik Wang kerana sudi order kat akak..


Untuk kek opera ni sesiapa yang berhajat akak perlukan notis yang panjang sikit.. Dalam 3-4 hari atau lebih.. Sebab kalau short notice dan buat nak cepat, hasilnya tak kemas. Tapi kek apa pun kalau boleh janganlah last minute.. call pagi nak amik petang... mau jadi beruk merah akak nih... hehehe.


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...