January 17, 2015

Blueberry Cheese Tarts

Submission harini... 
Ehehh... macam buat assigment sekolah pulak..
Blueberry cheese tart untuk majlis bertunang yang ditempah dari kejauhan.. oleh Ida untuk adiknya, Mas.



Terima kasih dear.. sebab sudi terima seadanya.
Sebenarnya ada kisah duka di sebaliknya...
Pagi2 kucing yg suka bermanja mati kena langgar...
Satu set cheese tart akak dah buat, rupanya itu order yg tak confirmed.. so tidaklah diambil... mungkin jadi rezeki orang lain.
Selalu tu memang kita ni rajin follow up sebelum mulakan kerja.. tapi adakala kita ni sibuk dan terlepas pandang... masa tu lah kita buat silap. Takpelah... nak buat camna kan.. Ini pun dah jadi upacara part time akak je..


Alhamdulillah... sambal goreng akak semakin mendapat tempat di hati customer. Cuma akak yg belum mampu nak buat banyak2 sekali harung... kejap goreng tu, kupas ni, racik tu.. pergi kedai, hantar ambik anak, masak, cuci itu ini... sticker tak buat lagi... mmmm gitulah kan. Tapi kali ni memang semangat akak lain macam...
Jadi, slowly my cake fan (kekononnya lahhhh... huuuu) will no more see my cake here, in this blog or fb. Akak nak jimat letrik untuk 2015... hehehe.



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...