Pages

January 10, 2015

Happy Birthday Asif

Order diterima daripada Pn Salina dari Langgar.. Alhamdulillah & terima kasih ya! Moga menepati citarasa walau tak dapat memenuhi permintaan asal iaitu design Angry Bird Star Wars... Bila dah siap kek baru terkedek2 nak research apakah itu.. Maklum hero mokcik tu dah lama tak nampak main angry bird..

Sebenarnya minggu lepas ada beberapa pertanyaan tentang kek bertemakan kartun semasa yang digemari kanak2 masakini. Tapi mokcik ni memang agak phobia dgn permintaan sebegitu sebab mokcik tak pakar.. Konsep mokcik masih simple and easy je.. namun sedaya upaya menyediakan kek yang sedap menepati citarasa pelanggan. Selebihnya diserahkan kepada yang merasa samada betul2 menepati ke tidak sebab lidah masing2 tak sama kann... huhuhu.

Pn Salina order kek rainbow dengan cream cheese frosting dan chocolate cupcakes...





P/S: Akak sekarang tengah aktif dengan projek SAMBAL GORENG TEMPE KERING... setakat ni sambutan amat menggalakkan membuatkan akak rasa nak press gear laju2... tapi sehari dua ni akak kena cutikan dapur kejap sebab ada personal cum family matters... Nanti lepas anta anak ke sekolah Ahad tu, akak pressss gear naik bukit deh... hahaha!


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...