Pages

July 10, 2014

Birthday Cake for MAMA

Macam dah bersara je akak dari dunia baking & deco..
Memang takde usaha nak buat marketing
Alih2 dapat order..
ALHAMDULILLAH...
Akak memang dah takde feel nak buat kerja2 deco ni..
Sekarang tengah suka buat kuih muih..
Sok lepas raya nak jual kat tepi jalan tu lah.. hehehe  ;)


Tapi bila dah siap, macam best pulak kan...

Sat lagi baru nak hantar kek ni kepada tuan punya.. mesti dia nak surprisekan mama dia. Deco ni pun dia yg pilih, jadi senang hati akak follow... as requested.

And the feedback...

TQVM Farah...

Edited version.


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...