Pages

November 16, 2013

Mee Jawa Segera

Sebelum tidur, akak nak share gambar je... hehehe! Gambar mee jawa atau mee rebus jawa hasil dari kuah instant yang akak beli kat JM Frozen haritu. Sedap jugaklah hasilnya.. Tapi kita yang masak ni kena adjust sikit2.. derhaka sikit pada aturan yg tertulis tu.


Lepas ni kalau teringin boleh beli lagi. Hari tu dah test yang mee bandung Muar, tak berapa menarik macam yg ni.. Pandai jelah akak ni kan. Kalau tere sangat, buat le senirik.. kannn :P



Tapi.... tak taulah selain kat Jitra atau Kedah ni, kat mana boleh dapat kuah tu..

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...