October 3, 2013

Tempahan Kek Rainbow

Hari ni buat delivery 2 biji kek rainbow. Kebanyakan pelanggan saya menyukai rasa kek sponge rainbow akak sebab lembut dan rasa yang sedang-sedang manisnya. Kena pula dengan cream cheese yang tidak terlalu memuakkan.

Repeat order dari Datin Dyuhiza. Tapi kali ni untuk 2 orang kawannnya yang sama2 berkursus di IAB tu. Tiba2 kawan akak ni dah tolong akak buat marketing. Tadi masa hantar pun, dia dah promote kat sorang lagi guru yang lalu di situ. Potential customer hehe...

Masa mulakan deko ni hari dah jauh malam. Siapnya pun dekat 2 pagi.. Jadi otak pun dah jam nak cari idea deko. Sebab jarang stay up jauh malam, akak kurang tahan sikit. Sejak anak dah tak nangis malam, tidur akak dah biasa sentiasa cukup hehehe!




Terima kasih Dyu!! Semoga kek menjadi penghubung kita selalu...:D  Sebab datin kita ni duduk di Kelantan. Akak pulak kat Kedah. Sungguh jauh beratus batu...


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...