July 3, 2013

Durian Crepe... lai lai!!

Mula2 ahkak nak menyatakan kelegaan hati ini.. Sebab drama Teduhan Kasih dah berakhir semalam. Lepas ni akujanji akak taknak mulakan balik aktiviti tengok drama pukul 7. Chehhhh... yo yoo je!

Lepas tu baru nak cerita pasal jualan durian crepe akak yang first time pertama kali. Akak selalu buat untuk rumah sendiri je. Lagipun akak tak berapa nak fanatik kepada DC ni berbanding cheese cake hehe! Ada juga yg nak order masa di KL, tapi akak tak mau buat. Kelmarin, bila ada customer bertanya, tiba2 akak rasa datang seru pulak. Tapi sebab tujuan nak jual, ketaq la jugak tangan melipat tuu.. Yg sadisnya, tinggal 2 biji je patut siapkan order tu. Tapi tak cukup crepe nya la pulak!!! Terpaksa buat drama sambungan.. Mujur tak susah mana pun nak siapkan tu.. Baru 4 pek kan, kalau 40? mau huru hara dapurku... ekekeke!!

Thanks Nadhirah for the order... harap menepati citarasa.




No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...