July 19, 2013

Durian Crepe & Japanese Cheesecake

Petang tadi deliver DC dan Japanese Cheesecake ke Alor Star. Yang empunya ialah Madi, customer yang dah kali kedua order kat akak. Masa Madi order kelmarin, akak rasa orang jual durian merata-rata. Bila dah ambik order, melilau juga nak mencari durian. Tiba-tiba hilang dari pandangan.. Syukur, jumpa juga akhirnya walau tak berapa mencapai piawaian.. Janji masih elok dan tak buat orang kempunan.. hehehe!


 TQ MADI! 
Walau akak masih belum dapat semula cahaya membuat cheesecake yg naiknya elok macam selalu tu.. huhu! Yang akak pasti, kek ni sedap sebab rasanya sedang2, tak manis sangat macam yang lain.. yayy!!


Lepas tu siapkan pula tempahan DC dari customer baru, Tasya. Adik2 bakal guru kat sini memang antara pelanggan2 awal akak... TQ in advance ya Tasya!  :))



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...