June 29, 2012

RV Untuk Ziera

Kawan lama yg comel lote dan masih seperti 6-7 tahun yg lepas, Zira telah mengoder Kek RV untuk birthday en Daddy.. rupa2nya birthday dia pun esok lusa ni. Mesti sibuk sgt sampai boleh lupa b'day sendiri.. :D  Apa2 pun TQ Zira.. hari tu dah beli karipap dan pau. Esok2 order lg ekk... ngeee

 Hari ni jiwa kacau sikit... dahlah berjam2 nak siapkan sebiji kek, boleh terburai2 plastik krim warna merah tu kak permukaan kek yg putih krim tu masa tulis nama.. Belum kira lagi kerja remove frosting tu balik sebab tak kena di pandangan mata... Rugi sikit takpe, jangan sakit mata hehe...

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...