March 31, 2012

Orders for Kek Span Pelangi :)

Rabu dan Khamis lepas saya telah berjaya menyiapkan 3 biji kek rainbow - 1 untuk family sendiri dan 2 tempahan dari kawan2.  Memang seronok buat kek ni.. sebab boleh bermain dengan colors.  Suka sangat tengok warna-warni tu.. THANK U Shima, Zana & Fidah for the orders!  Nanti aku buat free sampel untuk kek lain pulak yeh..! hehehe... Jangan lupa, order VeMMA jugak.. kihkih!

Sebelum tu, harap maaf je lah.. date kat gambar tu semua tak betul..  Semua tulis thn 2004.  Maklum guna kamera lama yg dikeluarkan semula dari tempat persembunyian.. Malas pula nak tukar2 setting tiap kali buka.. M juga nak edit gambar tu..  huhu!

1 layered dengan choc ganache
 

2 layered dgn cream cheese
 
 Simple deco je... belum cukup ilmu :)

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...