Pages

November 12, 2015

SAYA REHAT ya..

Alhamdulillah.. siap! Sepenuh tenaga dan upaya akak buat demi customers baru akak. 14 kilo dah diposkan semalam dari Alor Setar ke Kota Bharu. Biasanya kalau dari Jitra sehari je sampai, tapi hat ni akak baru check belum ada status dari KB. Agaknya sangkut kat mana lah ya.. Esok dahlah cuti.. Nampaknya kena bersabarlah sampai ke hari Sabtu.

Ada lebih 2kg customer masih berdiam diri. Kalau habis masa cooling off, kenalah akak letgo pada sesiapa yang nak. Macam nilah bisnes akak nih.. Kadang kena ada ujian juga tapi Alhamdulillah, setakat ni taklah rugi sangat sebab ada je yang ambil kalau the other party cancelled order tu..


Badan akak masih sakit2 terutama tulang belakang belah pinggang ni. Kalau duduk di lantai dan nak bangun tu, adoiii la.. rasa macam akak dan jadi nenek, terbongkok2. Maklum, straight lepas kenduri kat kampung, 3 minggu berturut kena buat delivery sambal goreng pulak. Total 21 kg semua buat sorang! Kali ni akak kena announce yang akak nak rehat sampai hilang sakit badan ni. Agaknya angin dah berkumpul la kot.. Macam2 akak minum, air rebusan halia + serai la, air pegaga, gamat madu, mmm etc etc.. Tukang urut je akak susah nak cari dan usahanya pun kurang. Esoklah.. 2-3 hari lagi sebab nak tunggu makcik den datang lak weekend sok.. yeayy

OKlah.. nak tido awal.. Gud Nite!


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...