February 24, 2015

Tempahan Cheese Tarts dan Chewy Gooey Brownies

Siaran tertangguh...
Sebenarnya dah beberapa hari lepas kejadiannya..
Tempahan brownies dan blueberry cheesetarts oleh Syafiqah untuk majlis pertunangannya..
Moga2 segalanya telah berjalan dengan lancar dan hasil airtangan akak pun baik2 belaka..
Risau juga sebab akak buat dalam keadaan tak berapa nak tenteram walau hakikatnya akak tak busy mana pun hari tu.. betul2 hanya siapkan tempahan ni..
CNY mood gitu.. first time CNY akak tak balik kampung.. takut mengantuk masa driving sebab tgh musim panas.. di samping tak sangka cuti sekolah lama :'(

TERIMA KASIH SYAFIQAH... ::)




Sorry ye buat yg menghubungi.. Akak belum datang seru nak baking n deco kek lagi.. Setakat cheese tart dan brownies saja.. dengan notis tak kurang 1 MINGGU. Mungkin kalau yang tak perlu heavy frosting macam snow cheese cake can be considered.



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...