July 14, 2014

Projek Biskut Raya

Projek bangkit cheese untuk diri sendiri je...
Nak bawa balik kampung lagi..
Memandangkan inilah kuih yg tengah hot sekarang... di mana2 pun ada bangkit cheese..
Jadinya, rumah mokcik pun kenalah ada barang sebekas.. ya.



Testimoni sendiri : memang sedap la biskut nii... tak sedap mokcik tak kata punya.. Ada lemak, masin, manis... terima kasih je lah kpd sesiapa yg cipta resipi ni..

Selain tu tadi, akak buat juga tart crust untuk minggu depan punya tempahan by my loyal customer.. Esok kena buat lagi.. lagi.. dan lagi sebab tak cukup utk 3 rumah lagi.. hihi.

Biskut malas2an.. main scoop je :D



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...