Pages

January 9, 2014

Steamed RV Cuppies & Blueberry Cheese Tarts

Alhamdulillah...

Menyiapkan tempahan cheese tart Cikgu Aina, customer baru akak merangkap rakan fb yang baru je pindah bekerja di sini. Tempahan cheese tart pertama akak selepas tiba2 dapat angin rajin nak menenyeh2 tepung kat acu tu. Agaknya angin tahun baru kott, di samping angin timoq yang kekadang datang menderu... hehehh!

Amacam? macam come je, macam sedapp je...


Lepas tu siapkan juga tempahan RV cuppies Kak Dah, kak ipar akak untuk dibawa melawat anak cucu kat KL. Yang ni versi kukus punya.



Terima kasih semua... Semoga menepati citarasa. Love U!  :)


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...