November 30, 2013

Serba Serbi Cheese & Kek..

Laju2 akak nak lekat gambar kat sini.. Sebelum ku beradu. Eh! Tapi macam tak ngantuk pulak walau sudah menjelang dinihari..

Hari ni menyiapkan kek hantaran yang ringkas, seringkas yang membuatnya.. untuk sepupu akak. Dia nak bertunang esok ni dengan orang Mergong. Yayy... esok orang kampung nak lawat akak sekali laa.. Walau umah akak tengah lintang pukang dengan kotak2, akan ku usher mereka sampai hujung dapur... hehe.

Hari ni buat RV dengan snow cheese meleleh je.. Lepas tu, ada lak carrot cake keluar dari freezer ajaib akak. Tak semena2 je.. Ingat nak baking lagi sejenis, memandangkan bunyinya macam ramai nak datang tu. Tapi kederat dah tak mampu. Maklumlah, baker cums bibik.. Bibik pun tak keja macam akak tau.. In sha Allah, cukuplah ni.. :D

Selamat bertunang Iman & Tasya..


Untuk makan2 je...


Wokeh... akak dah lenguh tengkuk ni.. :)

2 comments:

Anonymous said...

sedapnye kek...kalo sy nk tmph mcmna yer

Cik Siti Abu Sujak said...

Nak tempah boleh add fb saya atau page.. atau email okeedgz@gmail.com :)

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...