June 19, 2013

Teduhan Kasih


Hehe... jangan maree. Tetiba akak rasa nak tulis pasal drama ni kat blog masak2. Apa kes kan..

Sajalah, akak ni takde gang nak cerita pasal kehidupan. Kiri kanan atas bawah... takde orang. Kosong.. kosong.. kata Najwa Latif. Nak share lah tentang perasaan hati menonton cerita Teduhan Kasih yang tengah hot sekarang ni.. Nilah penangan masa balik kampung hari tu. La ni pukul 7, mesti duk depan TV.

Dah macam syok sendiri le pulak.. Iffa senyum, akak pun senyum... Ehsan senyum, akak senyum.. Makcik Ani orang gaji senyum, nak jugak tumpang semangkuk.. Kak Long meroyan, akak tergelak sensorang. Hahahh.. gila betul kalini. Baru nilah first time pertama kali akak stuck kat depan TV tengok drama pukul 7. Selalu akak tak layan sangat melainkan pagi2 yang kat TV9 dengan drama Korea & Jepun kat TV AlHijrah. Kalau pagi tu buat kerja rutin sambil cari ilmu... lepastu layan drama. Boleh tahanlah juga... Enak sungguh jadi surirumah. Tapi duit tak banyak laa... hahaha!

Apa kes pun, tak sabar nak tunggu cerita ni habis. Lepas tu nak kembali ke dunia asal.. Jenuh, maghrib2 nak ngadap TV. Tak larat nak sengih sorang2.. Akak tengok novel dia pun macam tengah hot sale sekarang. Mujur jugak akak bukan kaki novel. Hat percuma yang Karangkraf bagi hasil penulisan surat akak dulu pun tak terbaca lagi... :P


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...