January 16, 2013

Rainbow of My Life

Sebenarnya akak teringin nak makan kek opera. Tapi mengenangkan anak bujang yg sorang tu tak makan kek2 orang dewasa tu, akak abaikan je. Maka buatlah hat yg rainbow ni. Sambil test darjah kerajinan, tahap mana. Macam biasa, buat kek span versi baulu. Tak bubuh mentega dan serbuk penaik. Dan akak silap perkiraan. Ingatkan semua pewarna ada lagi. Rupanya 2 colors takde. Biru dan kuning. Yang kuning OK lah juga, ada pewarna kuning telur. Hat biru tu, akak campur2 color, tak juga jadi biru. Jadi coklat. Aci jadi je le ye..



Kali ni dengan filling cream cheese.. 


Comot je akak ni kan... posing kat piring plastik pun jadi.. :P

Apa2 pun, hujung2 kejadian, sempat juga akak tengok cerita Korea... Satu2nya drama yg akak dah sign kontrak setakat ni.. :D

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...