October 2, 2012

Tempahan Seterusnya..

Sebenar sesi menguli saya belum selesai... Maklumlah bisnes kecik2, dapur kecik, rumah kecik, barang2 pun kecik2 belaka hehe... Ada masalah storage lah ni.. fenuhh fenuhh!!!

Lega bila dah dapat pass makanan2 proses ni kat empunya badan.. Maklumlah, dorang bukan takat tempah sepeket dua.. Ahad lepas adinda saya Wa dah ambil bahagian dia.. Sebiji RV dan berpeket2 pau kacang, donut dan karipap.  Tak taulah stok utk berapa lama hehe!

Gumbira makyang dengar.. Adam yg tak suka benda muak2 dan hanya suka kek ceklat mummy dia, jatuh suka dengan kek ni..  Tak taulah mummy dapat meneruskan hajat nak jual slices kat kedainya ke tidak.. :D

Yang bawah ni ialah situasi chest freezer saya yg chomel tu.. berhimpit2, tak bernafas!  Mungkin dah pindah Kedah nanti boleh buat permohonan untuk yg lebih besar sedikit..  Tapiiii..... tapi..... regular customers akak tu boleh bawak pindah sekali tak?? huhuhuuu....  Orang2 Kedah.. sapa2 duk Jitra ke, Darul Aman ke, Kokdiang ke... mai lah order ye.. Hehe!!
 Tak tau camna nak adjust gambar ni.. jadi menegak pulak semua.. :)

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...