September 10, 2012

Tempahan RV dan Opera Cake

Pagi2 ni saya buat delivery 2 biji kek ke Menara Petronas aka KLCC.  Yang order ialah Atie, kawan saya yang tak serik2 order.. Terima kasih sangat!

 Kadang2 kalau terlebih hati2 pun kena 'kemalangan' juga.. tak boleh nak sorok dah.. huhu!

 

Jammed! elok je lepas tol @ MEX.. dekat sejam 'merangkak'.  Mujur dah masuk Jalan Ampang, clear je laluan. Macam ni lah orang KL yg nak pergi kerja hari2..  Tapi yg dah biasa tu, redha dan sabar jelah kot.  Dorang pun tak nampak nak rebut2 jalan, saling memberi laluan, takde bunyi hon pun... Walau jalan ni patutnya untuk mengelakkan kesesakan, tapi terpaksa akur juga.. Dorang tengah bina apa entah (macam laluan baru).  Nampaknya makan bulan le kot.. 

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...