Pages

May 15, 2012

Order untuk Hari Ini

Terima kasih kepada sahabatku dulu, kini dan selamanya, Wan sebab order kek akak yg humbly decorated nih!  Selain kek, Wan order karipap frozen dan Vemma juga.. Yelah, Unit Trust Consultant yang berjaya macam dia kena banyak moving berjumpa customers.  Tu yg kena minum Vemma tuu... hehe!  Semoga murah rezeki dan jangan lupa janji nak bawak aku jenjalan dgn BMW mu yg masih wangi itew... rrrr ngences BMW lah pulakk!!!  :P

KEK RAINBOW (SPAN PELANGI) yang disaluti cream cheese lebih 1/2 kg... Kalau seram, jangan lupa detox selepas tu kekeke... Tapi empunya kek tu selim melim lebih selim dari akak.. takpelah!

Berat keseluruhan 1.3 kg + dengan ukuran 8 inci 

p/s: wan... sori mori naik lori... lepas dah hantar kek ni, baru ku perasan yg kulupa nak bubuh baking powder kat ini kek... bulehhh??  Padan le tak tinggi kek tu.. Clumsy betul!

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...