May 14, 2012

Tempahan Lagi...

3-4 hari ni semakin bz akak di dapur yang comel tu... Jangan tak tau, semua benda dalam rumah ni comel-comel belaka hehe.. Tapi Alhamdulillah.. walau sekadar suka-suka, ada juga yang tertarik nak order.  Terima kasih kepada kawan2 ku atas kepercayaan anda.. Ada yg sudah diambil dan ada yang masih dalam fridge, menunggu tarikh perjumpaan yg sesuai.  Masih ada 2 kek yang belum terbuat dan mungkin penambahan 1 biji lagi kalau akak terdaya.. boleh??

Sebenarnya angan2 tinggi, tapi tak berapa berdaya kederat ni sebab sorang2 nak uruskan rumahtangga terutama anak yg jadi priority.  Kasihan kat dia kalau lama-lama saya di dapur.  Jadi malam ni saya berihat dan layan dia apa yang patut.  Sunyi sikit sebab 3 malam sebelum ni ada ciknya dan cikyun penyeri suasana.. :))

 Kek Rainbow dan fresh cream topping.. beratnya dalam 1.7kg berukuran 8 inci lebar

Opera Cake - kek berasal dari France yang memang manis tapi sedap sebab ada perisa coklat, kopi dan almond.  Makannya kena sikit-sikit.. dgn portion yg kecil supaya tak pening ;)

Frozen Pau

Frozen Karipap - ini baru nak masuk oven

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...