June 18, 2011

Mihun Sup Sayur..

Mihun sup yg hanya dipenuhi sayur2an untuk keluargaku yg ala2 diet... bukan diet nak kurus, tapi menjaga kesihatan gitu!  En hubby bila ditanya nak makan apa, cuma cakap "selain nasi"... Paling senang menu ni lah.. dapat pulak pagi tu baru dapat se'pack' mihun kat Geant.. Kadang2 memang susah nak dapat mihun kat sini.. Haritu pun lupa nak bawa siap2 dari M'sia macam selalu... makcik memang aci semua lupa la!!! >_<

Cara saya buat mihun sup kat SINI... Ala.. budak2 duk playpen tu pun pandai buat ni hehehe...

Abe suka makan dgn cili potong....

Saya pula suka makan dengan sambal kicap...

Next entry ialah Blended Orange Cake... inilah deco kek paling kelakau dan horrible!  Sebenarnya nak buat frosting cheese cream je... sekali akak dah terbeli silap cheese.  Dgn penuh tak rela buat buttercream.. nak father's day sangat kan....

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...