March 3, 2011

Menunggu Seru.. Apam Polkadot

Esok dah nak balik Malaysia.. tak lama, tak sampai sebulan pun.. 4 - 28 Mac je!  Alamatnya gantung periuk la kite.. Nak rasa airtangan makcik bongsu ku tu pulak!  Tapi kekadang dia pun gantung periuk hahahaa!!!

Nak kata hari2 tgk apam kat blog Am-Flora.. Sangat memotivasikan!  Saya sedang tunggu seru nak cuba apam polkadot tu.. dah tertarik sangat dengan warna-warninya.  Selain tu seru nak cuba macarons dan cheese tart.  Bahan2 macarons macam dan ada dalam gobok, cuma 'M' jee...  Nak attend mana2 kelas, harap angan2 je.  Banyak kekangan.. Bila tengok kebanyakan kelas2 pilihan yg bakal dianjurkan, takde yg menepati masa.. Kenalah tunggu next balik kampung.. May to.... ?

Kali ni nak fikir makan je.. nasi lemak sambal kerang & paru erkk!! kenyangnya... Tapi kalau nasi lemak 50 sen kat kg Sg Air Tawar tu, sedang2 elok masuk perut.  Pemurah betul pembuat2 kuih kat situ.. sedap dan murah kuih2 dorang.

Till then.. ADIOS!!  CU next season!


2 comments:

MamaFaMi said...

Balik Malaysia nanti, makanlah sebanyak mungkin ye.. :D

Cik Siti said...

Haha.. harus makan banyak! Esp bila dah kumpul ramai2 kat dapur tu.. jgn overload sudah!

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...