Pages

March 23, 2011

Ku Seru...

Tak datang2 seru neh.. Dah 3 minggu kat M'sia, makin lembut tapak tanganku..heheh!  Setakat ni cuma baking red velvet 2 kali, kek belang versi alunan kasih dan testing apam blossom sekali... Tapi tak boleh tunjuk lagi apam tu, sebab versi nak cepat... main putar2 je.  Tak sessuai utk dipamerkan..ngeee!  Baru kejap tadi separate kan telur kuning dan putih dan simpan kat peti sejuk.. Kekononnya nak try test uji resipi macarons.  Hari2 duk tutorial kat depan lappy.. harap2 menjadi le nak buat tu sebelum en hubby balik semula ke Bahrain (patut saya pun balik sekali).  Saya pulak rasa macam taknak balik terus ke sana bila mengenangkan suasana yg belum pulih dan anak yg tengah dalam proses terapi bercakap.


Entahlah... mungkin nak kena tunggu makan nasi lemak sambal kerang dulu baru dapat mood memasak.  Hei! Berapa lama daa mengidam sambal kerang neh.. Seriously belum jumpa lagi.. Hari tu nampak rendang kerang yg pucat je ghopenya kat Sg Besar, langsung tak teringin..  Kena cari kat KL juga, dkt area rumahku ini.. tapi di mana ya...

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...