October 26, 2008

Lauk...

Bila dah jadi surirumah je dan tinggal dgn suami pulak tu, rupa2nya baru kusedar yg banyak masakan aku tak pernah buat sebelum ni. Yelah, all this while makan sorang je, so masak bujang je. Lagi economical kalau beli je kat kedai, betul tak. Lagi pulak aku ni konon2 nak maintain "kekeringan" ku nih.. ha ha!

Asam Pedas Ayam - First time cuba. Selalu asam pedas ikan je.. Tukar selera pulak



Bergedil - Favourite hubby. First time buatkan dia hari tu sebab dia ala2 request. Selama ni bukan tak reti, tapi malas...hu hu



Bawal 3 Rasa - Aku tak pernah order lauk ni kat kedai. Tp dengan bantuan internet, almost every week masak benda ni. Bukan apa, senang campak2 je.. Kat gambar ni 'accessories' lebih dari ikan keh keh!

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...