Pages

February 28, 2014

Tempahan Hujung Bulan

Akak tengah menunggu panggilan Cik Atiqah untuk menghantar sekerat jalan kek2 nya itu. Order kali kedua oleh Tiqah dan kalini untuk hantaran sempena pertunangannya esok.

Alhamdulillah akak rasa mudah nak menyiapkan walau semalam agak bersimpang siur aktiviti akak. Hantar jemput anak, aktiviti rumah tangga, projek kek Tiqah dan mak serta adik yang datang jauh dari kampung. Memang rasa macam road runner... zass sana sini. Ni... lutut pun dah mencucuk2 sebab banyak bergerak. Mata pun ala2 buka separuh je.. tapi tak boleh nak tidur sebab on standby.. :P

Tiqah order Chocolate Layered moist cake, kek rainbow 2 biji dan blueberry cheese tarts.. TQVM dear!





Hat ni pula tempahan dari customer lain di Jitra ni... tapi akak lupa nak tanya nama dia waktu menghantar tu.. huhu

OK lah... ada tetamu lain pulak nak datang ni... got to go now. Tetamu datang membawa rahmat..


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...