February 18, 2014

Coffee Cheese Tart

Cheese tart tinggal 2 biji je kat dalam fridge tu..
So, malam ni akak kena stock up la...
Sebenarnya, niat asal nak buat utk cikgu2 Fawwaz..
Tapi... tapi... kepanasan malam buat akak tukar mood...
Sebab cream cheese yang dah readymade (akak buat beberapa hari lepas..) dah lama keluar dari persembunyian, akak terpaksa juga teruskan
Sikit je...
Mula2 nak buat chocolate cheese tart.. rupanya choc emulco tadak
Tetiba nampak coffee paste... terus tukar
Tadaa... jadilah COFFEE CHEESE TART
Sedap sehh...
Sebab akak kan penchenta kopi... esp nescafe
Cikgu2 punya, esok2 lah ye.. janji niat tak dilupai  :D



Cuma letak coffee paste je... filling apa yg ada. Akak letak je chocolate filling yg selalu buat inti pau tu... huhuhu!

2 comments:

cheq da said...

As salam kak..cantiknya kek..salam kenal dr cheq da

Cik Siti Abu Sujak said...

Waalaikumsalam cheq da..
T.kasih ye jenguk... :)

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...