September 19, 2013

RV n Strawberry

Hasil seni seorang baker suam-suam kuku pada hari ini... hahaha!!

Asalnya macam taknak buat sebab last minit order.. Tapi time management agak baik menyebabkan akak mampu menghantar mengikut permintaan asal customer iaitu petang ni. Ikut persetujuan bersama, nak hantar esok pagi.. Akak kalau notis kurang 2-3 hari, memang akan beri banyak alasan. Tu sebab tak jadi jutawan.. hikhikhik!!

 

Apa-apapun, terima kasih Azmira sebab order dari kejauhan utk surprise tunang tersayang di Kedah ni. Masa kawan2 tunang tu ambik, dah siap khabar kat akak, depa nak makan sikit ja.. selebihnya nak tepek kat muka birthday boy! Huhuhuu... sayangnye kek. Akak buat penuh kasih sayang tau!!


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...