September 27, 2013

RV Jiran Ku.. dan kroniknya aku


Red Velvet hari ini yang tolong order ialah Kak Ros, kakak sepupu akak yang sama-sama duk Jitra ni. Katanya, kawan tu duduk setaman dan sama nama jalan (tapi lain lorong) dengan akak... Dan akak yang agak ignorance semenjak dua menjak ni, baru tadi perasan (masa nak hantar kek) yang jalan dimaksudkan Kak Ros tu adalah jalan didepan rumah ni haa... Nampak pun nama jalan tu dari tingkap bilik akak ni. Adusss... teruk betul tahap ambil tahu akak ni. Kenapa entah jadi macam ni. Nak kena jumpa pakar la kot... pakar jiwa ke pakar gembira.. ehehhh nama pakar baru.

Dalam hujan, dan bercakap2, tak sempat nak bertanyakan namanya. Dah on the way ke kedai baru ingat, napelah tak tanya nama. Udahlah kami ni duk sepelaung je.. Selang beberapa rumah. Ohhh.. apa sudah jadi?? Nak kena buat azam baru nih...

 


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...