April 4, 2013

Tepu..

Entah mengapa, rasa tepu je bila akak singgah kat 'rumah' yang ni.. Tak tau apa resipi nak di update. Hari-hari masak tapi ala kadar je. Kucing pun tak selera kot.. huhuhuu. Nampaknya dah sampai tahap 'tak dapek nak nolong'. Sebab utama, masing2 nak jaga kesihatan. Yang si kecik pulak tak suka makan. Dah takde kawan2, adik beradik, pengawal, neng and uncle nak jadi tukang tester. Statik nye hidup akak di perantauan nih... huwaaaa!!!



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...