Pages

November 22, 2014

Tempahan Mixed Cheese Tarts

Penyerahan semalam... cheese tart berinti blueberry dan coklat yang ditempah oleh Sis Fuzah dari Alor Staq sebanyak 150 biji.

Terima kasih ye Fuzah.. sedap katanya, dan banyak cheese.. hehe!

Akak memang selalu mengharap feedback dari customer akan produk airtangan cik siti ni. Kalau sedap beritahu orang, kalau tak sedap atau ada yg tak kena, beritahu akak. Jangan disimpan di dalam hati. Nanti akak tak tau mana nak improve kan. Sebab akak ni buat berdasarkan trial and error, mengikut kata sendiri.. :P




Sepetang membawa ke malam hujan turun tak berhenti. Nak tido sempat kudap tart dulu.. Tido awal lah nampak gaya ni... selamat malam ye!


2 comments:

nina said...

sedapnyee! meh laa singgah blog saya boleh share resipi sme2! :)

Cik Siti Abu Sujak said...

InsyaAllah Nina.. TQ ye sudi singgah!

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...