Pages

November 2, 2013

Creme Cheese Yummy....!!

Minggu ni banyak bermain dengan cream cheese.. Ahaaa! Dah semua kek ku bertemakan cheese. Nak buat camna... Tanpa cheese, siapalah daku... kikiki!

Takpalah na, akak share gambar je. Takde modal nak pot pet pot pet. Akak letih minda hari ni... :P

******

RED VELVET utk hantaran. TQ Shakirah @ Kiyoh.. (dua pupu akak ni :D)
 

Kali ni Maz jiran sepelaung akak nak try Kek Pelangi. Rasa bahagia masa deco kek ni, TQ ye Maz!

RV & RAINBOW untuk biras akak nun jauh kat Shah Alam. Sayangnya dia tak jadi balik kampung hari ni utk attend wedding anak buah kami. Sebab ada urusan penting. Apa2 pun TQ Wan sebab order. Tak pasti dapat rasa ke tidak sebab abang dia yang nak pick up sat lagi... huhu!



No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...