February 19, 2013

Mampir Buk...

Singgah kejap kat rumah yang satu lagi ni... Sejak duk kat Jitra ni 'kedai' tutup belake.. Lama dah takde update pasal tempahan kan... Macam tu lah. Orang kata 'the ups and downs'. Jadi, saya mengambil kesempatan ni untuk berangan... tapi sebenarnya bukan berangan kosong. Lebih kepada perancangan membina dapur yg menawan... kaedahnya!

Setakat ni duk nak kaji pastu buat pertimbangan.. Dah tengok set dapur Rubine, Leben, Faber, Elba... tapi seriously akak masih sayang dengan dapur/oven Zanussi ku yg usang itu. Ingat lagi, beli dengan hasil penjualan saham Proton kala itu hoho.. Cuma kalau nak pakai, kena do s'thing kata abe.. hahahh! Takkan nak kena spray cat color silver pulak! Dahlah tak dapat petisejuk kaler putih.. hat yang memang putih, nak digelapkan. Tak taulah penyudahnya nanti kan... apa ye!!


No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...