Pages

September 24, 2012

RV Tetap No.1

Sementara menunggu anak bujang ni memejamkan mata, akak nak update tempahan yg sempat disiapkan sedari semalam hingga beberapa jam tadi.  Walau semalam penat bermusafir, Alhamdulillah dapat juga menyudahkan kek Red Velvet hujung2 malam tu..

Yang di bawah ni tempahan kawan Atie dari Menara Petronas.  Kira regular customer yang selalu order kalau ada program makan2 kat office dorang.. Terima kasih ye! Lupa lak nak tanya nama kwan tu.. huhu

Yang ni pulak baru nak deliver esok pagi.. Ayu, x officemate punya.  Ayu terpesona tengok kek Shima yg sweet je hari tu.. tapi sorrylah, terkedekut warnalah pulak.  Jadi tak berapa nak gorgeous laa... Lagipun agaknya saya terlalu memikirkan harapan si Ayu tu, macam2 insiden terpele'ot jadi.  Harap2 mek tu suka lah ye... Tunggu je esok feedback dia kihkih!  Tapi dari segi rasa, InsyaAllah sama jee... ;)

Bawah ni gambar dan cerita selingan trip akak ke Utara weekend semalam.. Sabtu tu singgah dan menginap dulu di Bukit Merah sebelum ke Jitra/Alor Star keesokan harinya.. Takde aktiviti spesel pun kat situ, saja2 tukar angin..
 

Pergi lawat tapak kejap sebelum patah balik ke KL... Tasik ni lah yang bakal saya pandang setiap hari nanti.. Bangun2 tido tengok tasik dulu.. damainya. InsyaAllah 2013 nanti... Sedih lak nak tinggalkan Bukit Jalil ni.. :(

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...