July 23, 2012

Tempahan Cupcakes Utk Kanak-Kanak

Tempahan dari Shima, antara yg menduduki carta teratas regular customer saya..hehe!  Shima order cuppies untuk birthday anaknya Mulkan yang sama baya dengan Fawwaz.  Teringat lak zaman kami sama2 pregnant di CSM dulu.. pakat beramai2.. Akak, Shima, Yuzie, Jid... sebelum tu Zana, Sha, belum kira spouse kpd staff lelaki lagi.. memang musim kaedahnya...hahaha!

So, seperti yang di tepek di beberapa entri sebelum ni, siap dengan resipi, inilah hasilnya... Saya rasa seronok sangat menyiapkannya.. Sebab masa Fawwaz dulu tak dapat nak buat macam ni..


Semoga Mulkan menjadi anak yang soleh dan menjadi penyejuk mata ummi.. Happy 5th Birthday sayang.. :)
 Pack macam ni senang nak bagi budak2 tadika.. dan lebih kemas

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...