May 11, 2014

Red Velvet Sempoi

Untuk delivery hari ni, 2 biji RV bersaiz 10" dengan berat 2kg++ dan 8" berat 1kg++ untuk Pn Rosnizawati yg buat repeat order untuk rakan2 guru. Alhamdulillah, mereka suka katanya... sedap. Hari tu order tak puas makan. Ni yg order blik..  Akak segan nak promote lebih2, tapi setakat ni customers memang suka RV ni..





Hari ni nak rehatkan badan sikit dan terpaksa tolak order.. Setiap malam tak dapat tidur sangat sebab batuk yg teruk. Jadi, siang walau masih tak dapat tidur, dapat kurangkan aktiviti pun jadilah... Kalau sambil deko sambil batuk nanti susah dan merisaukan jugak...

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...